Nytt

Här får du ta del av olika nyheter. Ett nytt omdöme, ett nytt skrivtips eller ett nytt erbjudanden.
Idag har jag ett nytt kundomdöme att dela med mig av:

”Så nöjd med din coachning. Du är pedagogisk och tydlig. Det är lätt att förstå vad man ska ändra och varför.”
Elli, aspirerande författare

Jag hjälper dig som är författare, vill bli författare eller som funderar på om ett författarskap är något för dig. Skicka t.ex. dina första kapitel för en analys. Du har stor användning av den respons du får på dem, även när du skriver ditt övriga manus. Så, tveka inte att ta hjälp tidigt, det underlättar för fortsatt skrivande. Du slipper gå tillbaka och göra om. Gör rätt från början. Spara tid, spara pengar.
Frågor? Hör bara av dig!

Ett tidigare kundomdöme:

Helena gjorde under för Skuggvinter i slutredigeringsfasen. Hon är professionell och ärlig, med vass blick för detaljer, och stor lyhördhet för texten i sin helhet. Jag använder henne redan till nästa manus. Rekommenderas!
Louise Baumgärtner, författare, Skuggvinter (2017)