Kundomdömen

Jag hjälper dig som är författare, vill bli författare eller funderar på om ett författarskap är något för dig. Här kan du läsa vad tidigare kunder tyckt om mina tjänster.

”Helenas analys var proffsig och precis vad jag behövde för att kunna gå vidare i skrivandet. Hon gav mig flera nya insikter om mitt manus. Jag kommer definitivt använda hennes tjänster fler gånger.”
Sarah Somehagen, aspirerande författare.

”Bemötande från Helena känns väldigt proffsigt och strukturerat. Jag fick hjälp på kort varsel och flera alternativ på hur vi skulle kunna samarbeta och det uppskattar jag som vilsen amatör. Vi har kommunicerat både via e-post och telefon.”
Stina, aspirerande författare

”Så nöjd med din coachning. Du är pedagogisk och tydlig. Det är lätt att förstå vad man ska ändra och varför.”
Elli, aspirerande författare

Helena gjorde under för Skuggvinter i slutredigeringsfasen. Hon är professionell och ärlig, med vass blick för detaljer, och stor lyhördhet för texten i sin helhet. Jag använder henne redan till nästa manus. Rekommenderas!
Louise Baumgärtner, författare, Skuggvinter (2017)

”När jag trasslat in mig i mitt manus och gått vilse visade Helena mig rätt väg tillbaka. Med konkreta förslag men även uppmuntran gav hon mig precis den motivation och inspiration som jag behövde för att komma vidare.” 
Anna E. Wahlgren, författare, bl.a. till Efter Emma (2017), Fristad (2019)

”Helena var ett fantastiskt bollplank när jag utvecklade karaktärernas sätt att tala och agera i manuset.”
Jessika Lilja, författare, medverkar bl.a. i antologierna Sjön (2018), Över en vårfika (2017), De magiska tjugonio – en bokstavsvärld (2017)

”Du ger feedback på ett konstruktivt och ärligt sätt som tar fram dolda sanningar man kanske inte ser eller vill se själv. Med positiv kritik fick du mig att vilja ändra det du sett för att göra mitt manus bättre.”
Jenny Fikke, blivande författare med debutboken Kronprinsen (planerad utgivning 2020)

Jag tar emot skönlitterära manus för vuxna, unga vuxna, tonår och barn från nio år. Kunder som återkommer får rabatt.