Lektörsläsning rabatt

Här får du ta del av olika nyheter. Ett nytt kundomdöme, ett nytt skrivtips eller ett nytt erbjudande.

Idag har jag ett nytt erbjudande. En lektörsläsning för dig som har ett nästan färdigt manus. Men först vill jag dela med mig av ett nytt kundomdöme.

”Helenas analys var proffsig och precis vad jag behövde för att kunna gå vidare i skrivandet. Hon gav mig flera nya insikter om mitt manus. Jag kommer definitivt använda hennes tjänster fler gånger.”
Sarah Somehagen, aspirerande författare.

Kundomdömet hör ihop med en första kapitel-analys som jag gjorde nyligen. Vid en första kapitel-analys är jag extra noga med att se hur anslaget, det vill säga hur inledningen börjar, eftersom det är den som får läsaren att förstå vad berättelsen handlar om, vilken riktning manuset kan komma att utvecklas i. Första kapitel-analys görs inte bara av första kapitlet utan av de första kapitlen, upp till 15 000 ord.

Och så var det det nya erbjudandet. En lektörsläsning för dig som har ett nästan färdigt manus. Med 20 % rabatt. Passa på!

Erbjudandet gäller fram till onsdag 8 april klockan 12.00. Antalet läsningar är begränsat så tveka inte att höra dig för att boka ett datum för en inlämning. Inlämning görs under april månad. Med 10-15 arbetsdagar för ett utlåtande därefter. Mejla mig om du är intresserad eller har frågor.

Här kan du läsa mer om lektörsläsning.

I övrigt hoppas jag att du mår bra och att du kan och orkar skriva så som du vill. Ha det fint!