Erbjudande Juni

Här får du olika nyheter, till exempel nya kundomdömen, skrivtips eller erbjudande.

Idag berättar jag om ett jättebra erbjudande inför sommaren. Men först vill jag dela med mig av ett fint nytt kundomdöme.
”Jag saknade inspiration och visste inte hur jag skulle gå vidare med texten … men tack vare Helenas skarpa öga och jättefina första kapitel-analys fick jag flera konkreta råd om hur texten kan bearbetas, särskilt när det gäller dialog och miljöbeskrivning. Kommentarerna inuti texten är guld värda och Helena tog också upp saker jag själv inte tänkt på och idéer som man kan spinna vidare på, eller inte!”
Johanna, aspirerande författare
Tänker du skriva och redigera ditt manus i sommar, kanske under semestern?
Nu kan du får ett överskådligt lektörsutlåtande med 30 % rabatt. Gäller begränsat antal, så vänta inte med att höra av dig om du är intresserad. Inlämnng görs under juni månad, gärna innan midsommar.
Jag går igenom bl.a. karaktärer, dialog, gestaltning, miljö och scener. Även språk, framåtrörelse, liksom genren lyfts. Du får kommenterarer direkt i manus och ett utlåtande på 5-7 sidor, inklusive en handlingsplan för hur du kan gå vidare med ditt manus.
Satsa på ditt skrivande, din författardröm, och låt sommaren bli starten för det!

Skriva på egen hand
Är du inte redo att visa vad du skrivit? Läs och testa mina skrivråd som finns här på hemsidan. Du kan även ta del av skrivarkursen Vägen till ett välskrivet manus! Om du frågar snällt kanske jag kan rabatt på den.

Titta efter mer info om lektörsläsningen och skrivkursen i menyn.

Frågor? Hör av dig. Ett första orienterande samtal kostar inget, annars går det bra att mejla. Och du, du har väl inte missat att följa hemsidan? Tryck på följaknappen nedan för att inte missa nyttiga skrivtips och bra erbjudanden!

Lycka till med ditt skrivande!