Erbjudanden

Här hittar du nyheter, nya kundomdömen, skrivtips eller erbjudanden.

Nöjda kunder ger glad och tacksam skrivcoach. Och i augusti fick jag så fina omdömen från kunder att jag inte kan låta bli att dela med mig av ett. Men, det jag är mest glad över är att jag haft företaget i ett år. Och det firar vi med erbjudanden!

Kundomdöme
Nytt omdöme från en kund som tagit del av skrivarkursen Vägen till en välskriven roman, en mejlkurs på sju lektioner med en frivillig textinlämning. Mycket prisvärd, 1750 kr inklusive moms. En annan deltagare uttryckte det som att den fick koden till hur man skriver en bok och en sa att redan första lektionen gav flera aha-upplevelser.

”Genom Helenas skrivkurs och första kapitel-analys, har jag fått värdefull kunskap. Nu kan jag färdigställa mitt manus på bästa möjliga sätt.”
Marie Karlström, aspirerande författare

Fina erbjudanden!

Ett helt första år har gått. Ett år med kunder som varit nöjda med mina olika tjänster. Flera har redan hunnit återkomma. Och du som använder mina skrivtjänster igen inom ett halvår, du får rabatt.

Så med mest första kapitel-analyser och skrivcoachningar under året, och ett fåtal lektörsläsningar, ser jag tillbaka och känner mig väldigt nöjd. Jag har nyligen utvecklat lektörsläsningarna till två olika, en liten och en stor. Där den större lektörsläsningen även passar dig som vill ge ut på egen hand.

Erbjudande lektörsläsningar och första kapitel-analys

Förutom det stående erbjudandet på ett paket för skrivcoachning med inlämningar om antingen 2500 eller 5000 ord vid tre tillfällen under ett kvartal (läs mer här) erbjuder jag dig 10 % rabatt på mina lektörstjänster.

Fram till sista september får du 10 % rabatt på Stor och Liten lektörsläsning, samt på Första kapitel-analys upp till 10 000 ord. Gäller för bokning och inlämning innan sista september.

För prisexempel och mer information tryck här. Då kommer du till sidan för lektörsläsningar och första kapitel-analys. Har du frågor? Mejla mig gärna: info@helenaaskrivcoach.com

Hur lång tid tar ett lektörsutlåtande?

En vanlig fråga är hur lång tid det tar att få ett utlåtande av sitt manus. Det beror på övrig arbetsmängd och hur långt ditt manus är. Men räkna med att du får tillbaka utlåtandet, inklusive kommentarer i texten, efter 4-6 veckor om det är på 70 000 – 80 000 ord.

Och du, du vet väl att du kan välja att följa genom att trycka på följa-knappen i sidfoten. På så vis missar du inga erbjudande eller bra tips och skrivråd.