Erbjudanden

Här hittar du nyheter, nya kundomdömen, skrivtips eller erbjudanden.

Nöjda kunder ger glad och tacksam skrivcoach. Och i augusti fick jag så fina omdömen från kunder att jag inte kan låta bli att dela med mig av ett. Men, det jag är mest glad över är att jag haft företaget i ett år. Och det firar vi med erbjudanden!

Kundomdöme
Nytt omdöme från en kund som tagit del av skrivarkursen Vägen till en välskriven roman, en mejlkurs på sju lektioner med en frivillig textinlämning. Mycket prisvärd, 1750 kr inklusive moms. En annan deltagare uttryckte det som att den fick koden till hur man skriver en bok och en sa att redan första lektionen gav flera aha-upplevelser.

”Genom Helenas skrivkurs och första kapitel-analys, har jag fått värdefull kunskap. Nu kan jag färdigställa mitt manus på bästa möjliga sätt.”
Marie Karlström, aspirerande författare

Ibland har jag erbjudanden!

Förutom det stående erbjudandet på två olika paket för skrivcoachning med inlämningar om antingen 2500 eller 5000 ord vid tre tillfällen under ett kvartal (läs mer här) erbjuder jag dig emellanåt olika rabatter.

För att inte missa en rabatt kan du följa bloggen genom att trycka på följa-knappen som finns i sidfoten, det vill säga längst ned på hemsidan, där det står Följ mig via e-post. Och du behöver inte oroa dig för spam, det är inget jag sysslar med. Uppdateringar och info med skrivnyttigheter och rabatter får du med någon dryg månads mellanrum

Hur lång tid tar ett lektörsutlåtande?

En vanlig fråga är hur lång tid det tar att få ett utlåtande av sitt manus. Det beror på övrig arbetsmängd och hur långt ditt manus är. Men räkna med att du får tillbaka utlåtandet, inklusive kommentarer i texten, efter 4-6 veckor om det är på 70 000 – 80 000 ord.