Ny skrivarkurs

Idag presenterar en helt ny skrivarkurs, delar med mig av ett fint spontant tack jag fick nyligen och så har du möjlighet att skriva upp dig för mitt Skrivtipsbrev!

Ny skrivarkurs
– Kom i mål med din bok

Jag har ett spännande samarbete med en annan lektör och skrivkursledare, Jenny Westerlund. Vi erbjuder dig skrivarkursen Kom i mål med din bok. Den är på 10 lektioner online.

Kursen har flexibel start. Du kan alltså börja när det passar dig. Första veckans kursmaterial får du tillgång till direkt vid köp.

Kom i mål med din bok
– Vem kan gå kursen?

Skrivarkursen Kom i mål med din bok passar dig som har kommit en bit på vägen och nu vill få klart din bok. Den består av 10 veckors manusutveckling och skrivcoachning med kursmaterial och textrespons som hjälper dig att skriva färdigt och vässa ditt bokmanus. Möten sker i grupp online med mig varannan vecka.

Du är välkommen att följa länken nedan för att läsa mer, se aktuell prisuppgift och anmäla dig.

Länk: Kom i mål med din bok – 10 veckors manusutveckling

Och då hoppas jag att vi ses i ett textsamtal i kursen framöver. Har du frågor om vår nya skrivarkurs hör av dig till mig eller Jenny. Mig når du lättast på mejl: info@helenaaskrivcoach.com Och den andra kursen finns förstås kvar, Vägen till en välskriven roman. Läs mer om den och den nya skrivarkursen här.

Skrivtipsbrevet!
– Missa inga skrivnyttigheter

Skrivtipsbrevet får du ungefär en gång i månaden, och det innehåller bara nyttigheter om skrivande, som t.ex. om hur du kan utveckla ditt skrivande genom olika skrivråd, men även genom att du tar del av mina tjänster, små som stora.

Bearbetar…
Klart! Du är med på listan.

Värmande tack från nöjd kund

Jag blir bortskämd av mina fina kunders tacksamhet. Och rodnar nästan av alla de tack jag får. Min uppskattning är lika stor den, för att jag anlitas, för att jag får förtroende att läsa och ge feedback. För att jag får hjälpa till.

”Tack för dina kommentarer på min text. Jag köper alla dina förslag till förbättringar rakt av, tack!”

Mats B, aspirerande författare
Foto Lisa Fotios Pexels.com