faceless woman taking notes in copybook in park

Midsommarerbjudande

Midsommarerbjudande och en gåva

Erbjudande: För en del innebär sommaren skrivtid, medan andra tar en paus. För dig som tänker skriva i sommar, vill jag ge dig ett fint erbjudande som gäller nu och över midsommar, till 30 juni.
Midsommargåva: Just nu kan du få en sommarpresent – skrivhäftet Skrivnyttigheter, fullt med goda råd om skrivandet och tips inför att skicka till förlag.
Skrivtipsbrevet: Missa inte några erbjudanden genom att anmäla dig till Skrivtipsbrevet.

Ta del av midsommarerbjudandet

Boka en tid nu, innan den siste juni, för att lämna in ditt manus redan nu eller senare i sommar. Du kan göra en första kapitel-analys, en lektörsläsning, anmäla dig till skrivarkursen Skriv en välskriven roman och påbörja den i sommar, eller att lämna in text för skrivcoachning (gäller ej paketen.

Du får 20 % rabatt just nu, och en chans att spara pengar till annat roligt i sommar också.

Mejla: info@helenaaskrivcoach.com, eller använd kontaktformuläret som finns under rubrik Kontakt.

Så, det som gäller:

  • Boka tid innan 30 juni 2021 för att få rabatt
  • Inlämning görs nu, i juni och fram till 10 juli
  • Boka in en tid redan nu för att försäkra dig om att få en plats och 20 % rabatt
  • Skriv i mejlet att du önskar ta del av midsommarrabatten så jag vet att du sett erbjudandet

Du kan boka inlämning av text för första kapitel-analys, skrivcoachning (rabatten gäller ej paketen), hela manus för lektörsläsning och anmäla dig till skrivarkursen Skriv en välskriven roman. Frågor? Bara hör av dig!

unrecognizable person reading book in park
Photo Karolina Grabowska Pexels.com

Midsommargåva – Skrivnyttigheter

Vill du ha goda råd och tips på vad som är bra att tänka på för att bli bättre på att skriva och om hur du hittar in i din skrivprocess? Eller vill du få råd om redigering och vad som är bra att tänka på när du börjar bli klar med ditt manus, och redo att skicka till förlag?

I så fall ska du mejla mig för att få häftet Skrivnyttigheter innan midsommar. Häftet är fullt av nyttiga tips som du ska kunna använda på egen hand för att hitta in i ditt skrivande och få till en skrivrutin som passar dig. Och som sagt, är du redan där, då innehåller häftet flera nyttiga skrivtips om vad du ska tänka på när ditt manus börjar bli klart och färdigt för att skickas till förlag.

Mejla: info@helenaaskrivcoach.com, eller använd kontaktformuläret som finns under. rubrik Kontakt.

– Skriv in Skrivnyttigheter i ämnesraden på mejlet, så att jag vet vad mejlet gäller. Tack! 🙂

Skrivnyttigheter – ett häfte med nyttiga skrivråd.
Mejla och beställ gratis innan midsommar.

Missa inga erbjudanden eller skrivtips resten av året

Skriv upp dig för skrivtipsbrevet om du inte redan gjort det. Eller, prenumerera på bloggen genom att lämna din mejl – du hittar anmälan till bloggen i footern, längst ned på sidan. Och ett tips för dig som skriver din mejl här nedan, ta en titt i skräpposten om du inte ser en bekräftelse i din mejllista.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Hösten

Vill du vara säker på att jag har tid för ditt manus när terminen börjar i augusti, och september, kan du höra av dig redan nu i sommar. På så vis försäkrar du dig om att få en plats för läsning av hela ditt manus och gott om tid för att redigera på egen hand därefter.

Trevlig midsommar!