Handledande samtal

Att ha kontakt med en utbildad och erfaren lektör/skrivcoach kan hjälpa dig att komma igång, komma vidare och komma i mål med ditt skrivprojekt.

Handledande samtal och skrivcoachande mejl

Oavsett om du kommit en bit på väg eller har en idé om ett manus, kan du använda dig av handledande samtal och/eller coachning via mejl. Genom att lyfta funderingar och bolla idéer i med någon som är bra på skrivhantverket kan många knutar lösas upp. Du får även en god grund att utgå ifrån. Ett samtal kan t.ex. handla om att hitta den röda tråden och få till en stark handling eller att skapa en stark och trovärdig huvudkaraktär, liksom att vi kan prata om sidohandlingar liksom vad du kan tänka på för att gestalta väl.

Handledande samtal

Önskar du skrivcoachande samtal innan, efter eller mellan inlämningar av text bokar vi in det. I ett samtal över telefon eller zoom lyfter vi dina frågor om ditt manus i stort liksom om de texter du lämnat in. Du får t.ex. skrivhantverksmässiga råd utifrån vad din text behöver och ibland även boktips som är till nytta för ditt manus och skrivande. Varje samtal avslutas med en handlingsplan.

Information och prisuppgifter

Pris
En halvtimma 450 kr
Varje påbörjad kvart därefter 200 kr
Paketsamtal
Du kan även boka paketsamtal
Tre tillfällen à 30 minuter 1100 kr
Telefon eller zoom
Samtalen hålls via zoom eller telefon

Eventuellt anlita mig
Vill du höras för att eventuellt anlita mig som skrivcoach/lektör är ett första samtal på en kvart kostnadsfritt. Du förbinder dig inte till något.

Samtliga prisuppgifter uppges inklusive moms.

Mejl-skrivcoachning

Istället för coachning via handledande samtal, föredrar en del coachning via mejl. Är du en av dem som tycker att det passar dig är det bara att höra av dig för att få starta upp ett samarbete. Du väljer själv hur ofta du vill använda tjänsten och kan även välja det rabatterade paketet.
 
Pris
195 kr per mejl
Paket
Tre tillfällen för 500 kr totalt. Du sparar 85 kr.
 
Samtliga prisuppgifter uppges inklusive moms.
 
Hör av dig om du har frågor eller om du vill boka din första mejl-skrivcoachning.
Kontakt: info@helenaaskrivcoach.com