Kundomdömen

Fina ord från kunder

Våga ta hjälp
Att anlita en lektör som läser det du skrivit kan vara nervöst. Men låt gärna en utbildad lektör läsa ditt bokmanus innan det når förlagen – eller läsarna som utgiven bok – för att presentera en berättelse som håller.

Sagt om mig
Jag hoppas att de omdömen du kan läsa här, om det arbete jag utfört för olika kunder, kan vara dig till hjälp i att ta ett beslut om att anlita professionell hjälp. Självklart är du även välkommen att höra av dig.

Lektörsläsning

”Jag var riktigt nervös inför att anlita en lektör, eftersom jag kan ha svårt att ta kritik, men Helena gav bra, konstruktiva råd. Inte bara om det som behövde förbättras utan påpekade också vilka styrkor jag har och hur jag kan utveckla dem.”

Tobias Robinson

författare, bl.a. till Norna (2022)

Första kapitel - analys

“Måste säga att Helena gör ett fantastiskt jobb. Hon är både professionell och noggrann. Jag rekommenderar henne varmt!”

Cecilia C

aspirerande författare

Skrivcoaching

“Jag anlitade Helena för att få regelbundna deadlines och professionell återkoppling – det funkade toppen och inspirerade mig till att börja skriva ännu mer.”

Lisa V

aspirerande författare

Lektörsläsning

“Jag är jättenöjd med Helenas hjälp. Hennes kommentarer blir som en att-göra-lista att följa vilket passar mig som annars är ganska impulsiv väldigt bra.  Kommentarerna är tydliga och konkreta och en del är sådant som jag redan identifierat men inte kunnat sätta orden på själv. Det gör att jag litar på att Helenas tips kommer att hjälpa mitt manus åt rätt håll!”
 
Elin H, aspirerande författare

Skrivcoachning

”Helena gjorde under för Skuggvinter i slutredigeringsfasen. Hon är professionell och ärlig, med vass blick för detaljer, och stor lyhördhet för texten i sin helhet. Jag använder henne redan till nästa manus. Rekommenderas!”

Louise Baumgärtner, författare, Skuggvinter (2017)