Kundomdömen

Fina ord från kunder

Våga ta hjälp
Att anlita en lektör som läser det du skrivit kan vara nervöst. Men låt gärna en utbildad lektör läsa ditt bokmanus innan det når förlagen – eller läsarna som utgiven bok – för att presentera en berättelse som håller.

Sagt om mig
Jag hoppas att de omdömen du kan läsa här, om det arbete jag utfört för olika kunder, kan vara dig till hjälp i att ta ett beslut om att anlita professionell hjälp. Självklart är du även välkommen att höra av dig.

Lektörsläsning

”Jag var riktigt nervös inför att anlita en lektör, eftersom jag kan ha svårt att ta kritik, men Helena gav bra, konstruktiva råd. Inte bara om det som behövde förbättras utan påpekade också vilka styrkor jag har och hur jag kan utveckla dem.”

Tobias Robinson

författare, bl.a. till Norna (2022)

Första kapitel - analys

“Måste säga att Helena gör ett fantastiskt jobb. Hon är både professionell och noggrann. Jag rekommenderar henne varmt!”

Cecilia C

aspirerande författare

Skrivcoaching

“Jag anlitade Helena för att få regelbundna deadlines och professionell återkoppling – det funkade toppen och inspirerade mig till att börja skriva ännu mer.”

Lisa V

aspirerande författare

Skrivtjänster

“Helena hjälpte mig med synopsis, en första kapitel analys, ett lektörsutlåtande och med handledande samtal. Liksom med mitt brev till bokförlaget. I varje skede gav hon värdefulla och proffsiga råd, som var avgörande för hur min roman slutligen utformades. Jag vill tacka henne för ett positivt stöd, som gav mig självförtroende att kämpa vidare.”

Paul Modeen, författare, bl.a. Från idyll till inferno (2021)

Skrivcoachning

”Helena gjorde under för mitt manus Skuggvinter i slutredigeringsfasen. Hon är professionell och ärlig, med vass blick för detaljer, och stor lyhördhet för texten i sin helhet. Jag använder henne redan till nästa manus. Rekommenderas!”

Louise Baumgärtner, författare, Skuggvinter (2017)