Övriga skrivtjänster

Jag erbjuder hjälp med synopsisläsning, läser följebrev och brev för ansökan till skrivarkurser. Du kan även köpa presentkort.

Synopsisläsning

Läsning av synopsis – Genom att ta hjälp med ditt synopsis får du hjälp att se ditt manus dramaturgiska kurva och händelseutveckling, vad som behöver stärkas, var fokus kan ligga och hur du kan bygga upp din berättelse.

Du får 10 % rabatt på läsning av synopsis samtidigt som du tar del av:
– första kapitel-analys
– skrivcoachning
– skrivarkursen Skriv en roman

Pris: 750 kr inkl moms för upp till två sidor. Vid överstigande antal sidor ges offert.

Läsning av följebrev

Följebrevsläsning – När du tar hjälp med ditt följebrev, antingen innan du börjar skriva det, eller när du redan skrivit det, får du hjälp med att få ihop ett brev som presenterar dig, ditt manus och ditt skrivande. Jag kan läsa ditt brev en gång eller ett par gånger, beroende på vad du önskar.

Pris: 750 kr inkl moms för läsning av en sida vid två tillfällen.

Brev ansökan skrivarkurs

Ansökan till skrivutbildning – Ibland kan det vara skönt att få feedback på att man lyfter det som är väsentligt i en ansökan. Hör av dig med vad du tänker söka för utbildning och vad du önskar för stöd, så ser jag vad jag kan hjälpa dig med.

Pris: 750 kr inkl moms för läsning av en sida vid två tillfällen.

Presentkort

Du kan köpa presentkort på valfri tjänst, minsta belopp 400 kr inkl moms.

Kontakt: info@helenaaskrivcoach.com

Skrivtips och 11 skrivråd att ta hem

sidan Skrivtips hittar du olika nyttiga skrivråd för ditt skrivande, som hur du kan gestalta vid dialog och vad du ska tänka på när du använder anföringsverb efter replik. På sidan med skrivtips hittar du även erbjudanden ibland och fina rabatter på tjänsterna.

Vill du dessutom få hem 11 skrivtips som utvecklar ditt skrivande, ska du klicka på knappen för att läsa om hur du gör för att ta del av tipsen: