Övriga skrivtjänster

Jag erbjuder hjälp med synopsisläsning, läser följebrev och brev för ansökan till skrivarkurser. Du kan även köpa presentkort.

Synopsisläsning

Läsning av synopsis – Genom att ta hjälp med ditt synopsis får du hjälp att se ditt manus dramaturgiska kurva och händelseutveckling, vad som behöver stärkas, var fokus kan ligga och hur du kan bygga upp din berättelse.

Pris: 850 kr inkl moms för upp till två sidor. Därefter 75 kr/sida.

Du får 20 procents rabatt på läsning av synopsis när du köper:
– första kapitel-analys
– skrivcoachning, även paketen
– skrivarkursen Skriv en roman
– kursen Skrivkurs med skrivcoach
– kursen Kom i mål med din bok

Läsning av följebrev

Följebrevsläsning – När du tar hjälp med ditt följebrev, antingen innan du börjar skriva det, eller när du redan skrivit det, får du hjälp med att få ihop ett brev som presenterar dig, ditt manus och ditt skrivande.

Pris: 850 kr inkl moms för läsning av en sida vid två tillfällen.

Brev ansökan skrivarkurs

Ansökan till skrivutbildning – Ibland kan det vara skönt att få feedback på att man lyfter det som är väsentligt i en ansökan. Hör av dig med vad du tänker söka för utbildning och vad du önskar för stöd, så ser jag vad jag kan hjälpa dig med.

Pris: 850 kr inkl moms för läsning av en sida vid två tillfällen.

Presentkort

Du kan köpa ett fint presentkort på valfri tjänst, minsta belopp 400 kr inkl moms.

Kontakt: info@helenaaskrivcoach.com

Skrivtips och 11 skrivråd att ta hem

sidan Skrivtips hittar du nyttiga skrivråd, som hur du kan gestalta vid dialog och vad du ska tänka på när du använder anföringsverb efter replik. På sidan med skrivtips hittar du även erbjudanden ibland och förmånliga erbjudanden.

Vill du få hem elva skrivtips, och prenumerera på ännu fler tips som utvecklar ditt skrivande, ska du klicka på knappen för att ta del av dem och starta din prenumeration: