Övriga skrivtjänster

Jag erbjuder hjälp med synopsisläsning, läser följebrev och brev för ansökan till skrivarkurser. Du kan även köpa presentkort.

Synopsisläsning

Läsning av synopsis – Genom att ta hjälp med ditt synopsis får du hjälp att se ditt manus dramaturgiska kurva och händelseutveckling, vad som behöver stärkas, var fokus kan ligga och hur du kan bygga upp din berättelse.

Lämnar du in synopsis samtidigt som du skickar in text för första kapitel-analys, får du 10 % rabatt på synopsisläsningen.

Läsning av följebrev

Följebrevsläsning – När du tar hjälp med ditt följebrev, antingen innan du börjar skriva det, eller när du redan skrivit det, får du hjälp med att få ihop ett brev som presenterar dig, ditt manus och ditt skrivande. Jag kan läsa ditt brev en gång eller ett par gånger, beroende på vad du önskar.

Brev ansökan skrivarkurs

Ansökan till skrivutbildning – Ibland kan det vara skönt att få feedback på att man lyfter det som är väsentligt i en ansökan. Hör av dig med vad du tänker söka för utbildning och vad du önskar för stöd, så ser jag vad jag kan hjälpa dig med.

För samtliga övriga skrivtjänster ger jag offert.

Presentkort

Kontakta mig för att köpa presentkort, minsta belopp 500 kr inkl moms.

mejl: info@helenaaskrivcoach.com