Skrivcoachning

Vill du ha regelbunden feedback och ett löpande stöd under ditt skrivande? Ett fåtal gånger kanske, eller flera? Då passar skrivcoachning dig.

Skrivcoachning innebär att du får övergripande skriftlig respons och kommentarer direkt i texten. Exempelvis går jag igenom scener, dialoger, framåtrörelse och gestaltning, karaktärer och handling. Du får veta vad som är textens styrkor och vad som kan utvecklas. Den respons du får vid skrivcoachningen kan du även applicera på ditt manus i övrigt.

För att du ska komma igång, och framåt, med ditt skrivprojekt är det bra att lämna in flera gånger under exempelvis ett kvartal eller ett halvår.

Skrivcoachning erbjudande
 • Stora paketet: max 5000 ord/inlämning vid tre tillfällen/kvartal
  Paketpris 3200 kr inkl moms
 • Lilla paketet: max 2500 ord/inlämning vid tre tillfällen/kvartal
  Paketpris 1750 kr inkl moms
  – För paketen gäller: överstigande andel ord debiteras med 27 öre inkl moms/ord

Förutom erbjudandet, som du kan ta del av en gång, kan upplägget förstås anpassas efter hur mycket du önskar lämna in och så ofta som det passar dig.

Skrivcoachning anpassat upplägg
 • Kostnad: 27 öre inkl moms per ord.
 • Minsta inlämning: 2500 ord/inlämning.
  OBS! Önskar du göra inlämningar under 2000 ord tillkommer 150 kr.
 • Största inlämning: max 10 000 ord/inlämning.
 • Rabatt: Från och med inlämning fyra ges 10% rabatt
Skrivcoachande samtal

Önskar du skrivcoachande samtal mellan inlämningarna går det att ordna. I ett telefonsamtal lyfter vi dina frågor om ditt manus i stort liksom om de texter du lämnat in. Du får skrivhantverksmässiga råd utifrån vad din text behöver och ibland även boktips som är till nytta för ditt manus och ditt skrivande. Dessutom lyfts din skrivprocess. Varje samtal avslutas med en anpassad handlingsplan.

Kostnad: 290 kr inkl moms/30 min. Varje påbörjad kvart därefter 150 kr inkl moms