Skrivcoachning

Vill du ha regelbunden feedback och ett löpande stöd under ditt skrivande? Ett fåtal gånger, eller flera? Vill du ha deadlines för att komma framåt? Då passar skrivcoachning dig.

Skrivcoachning innebär att du får övergripande skriftlig respons på 2-3 sidor och kommentarer direkt i texten. Exempelvis går jag igenom scener, dialoger, framåtrörelse och gestaltning, karaktärer och handling. Du får veta vad som är textens styrkor och vad som kan utvecklas. Den respons du får vid skrivcoachningen kan du även applicera på ditt manus i övrigt.

För att du ska komma igång och framåt med ditt skrivprojekt är det bra att lämna in flera gånger under exempelvis ett kvartal eller ett halvår. Nedan kan du läsa om de förmånliga paketen, liksom den anpassade ordinarie skrivcoachningen i vilken du själv bestämmer hur mycket du önskar lämna in och så ofta som du vill.

Skrivcoachning erbjudande
 • Stora paketet: max 5000 ord/inlämning vid tre tillfällen/kvartal
  Paketpris 3600 kr inkl moms
  Du sparar 450 kr inkl moms när du tar del av Stora paketet
 • Lilla paketet: max 2500 ord/inlämning vid tre tillfällen/kvartal
  Paketpris 1750 kr inkl moms
  Du sparar 275 kr inkl moms när du tar del av Lilla paketet
 • För paketen gäller:
  – Överstigande andel ord debiteras med 27 öre inkl moms/ord.
  – I paketen ingår inlämning av dina första kapitel.

Förutom erbjudandet, som du kan ta del av en gång, kan upplägget förstås anpassas efter hur mycket du önskar lämna in och så ofta som det passar dig.

Skrivcoachning anpassat upplägg

Nedan ser du uppgifterna för hur ett anpassat ordinarie upplägg av skrivcoachning kan se ut. Önskar du enbart lämna in dina första kapitel, hänvisar jag till första kapitel-analysen. Om du väljer paketen ingår dina första kapitel i den, liksom att de ingår i en pågående skrivcoachning med flera inlämningar.

 • Kostnad: 27 öre inkl moms per ord
 • Minsta inlämning: upp till 2500 ord fast pris 675 kr inkl moms
 • Största inlämning: max 10 000 ord/inlämning (2700 kr inkl moms)
 • Rabatt: Från och med inlämning fyra ges 10 % rabatt
Skrivcoachande samtal

Önskar du skrivcoachande samtal mellan inlämningarna går det att ordna. I ett samtal över telefon eller zoom lyfter vi dina frågor om ditt manus i stort liksom om de texter du lämnat in. Du får skrivhantverksmässiga råd utifrån vad din text behöver och ibland även boktips som är till nytta för ditt manus och ditt skrivande. Dessutom lyfts din skrivprocess. Varje samtal avslutas med en anpassad handlingsplan.

Kostnad: 350 kr inkl moms/30 min. Varje påbörjad kvart därefter 190 kr inkl moms.
Paketsamtal: Du kan även boka paketsamtal. Tre tillfällen om 30 minuter för 890 kr inkl moms.
Eventuellt anlita mig: Önskar du höras för att eventuellt anlita mig som skrivcoach/lektör är ett första samtal upp till 20 minuter kostnadsfritt. Du förbinder dig inte till något.