crop woman writing in notebook at home

11 skrivtips som utvecklar ditt skrivande

Vill du ha elva skrivtips som utvecklar ditt skrivande?

I så fall ska du skriva in din mejladress här. Du får nyttiga skrivråd som handlar om skrivhantverket och din skrivprocess, sådant du bör undvika och hur du hellre bör göra. Lär dig av andras misstag och undvik fallgroparna.

Du får alla tipsen direkt! Och om de saknas i din inkorg, ta en titt i skräpposten.
Hittar du dem inte där heller, mejla info@helenaaskrivcoach.com

Processing…
Success! You're on the list.

Som skrivcoach och lektör kan jag hjälpa dig med:

Du hittar även redaktörsläsningar hos mig, det vill säga läsningar av manus som helst först har lektörslästs och som ska redigeras inför utgivning. Eller om du “bara” önskar att få extra mycket hjälp med att få en redigering som går på djupet med tips och förslag till utveckling på detaljnivå. För redaktörsläsning önskar jag göra en bedömning av ditt manus innan du väljer den tjänsten.

Vill du veta mer om vem jag är och vad jag har för bakgrund och utbildning kan du läsa här.

Omdöme från kund efter skrivcoachning:
”Jag anlitade Helena för att får regelbundna deadlines och professionell återkoppling – det funkade toppen och inspirerade mig till att börja skriva ännu mer.”
Lisa V, aspirerande författare