golden vase with assorted flowers

Tre år som lektör och skrivcoach

Tre år som lektör och skrivcoach! Och detta är något av det bästa jag gjort i livet. Att starta eget. Jobba med något jag älskar. Och självklart firar jag med ett riktigt fint erbjudande. Bara ta en titt längre ner här. Missa inte heller en chans att lära dig mer om hur du kan vässa ditt manus. Workshop den 4 oktober. Mer om det hittar du längst ner på sidan. Liksom praktiska skrivtips som du kan klicka hem direkt.

Helena A – skrivcoach och lektör

Ja, för tre år sedan i september registrerades företaget Helena A – skrivcoach. Att välja namn var ingen enkel sak och jag funderad på detta i ett par år innan, och undersökte branschen. Jag hittade alla möjliga sorters lektörer och författarcoacher. Många med erfarenhet och många, tyvärr utan. En del hade spännande ordkombinationer som företagsnamn, och andra rätt och slätt för- och efternamn.

Till slut landade jag i Helena A, eftersom jag heter Andréasson. Och skrivcoach för att inga andra kallade sig det . Dessutom trivs jag bra med att skrivcoacha, att få gå in på texten i ett tidigt stadie, ge feedback på kortare textavsnitt, några kapitel åt gången, eller i ett synopsis. Att fundera på hur en text kan utvecklas, liksom dess intrig och dramaturgi, är något av det roligaste i jobbet. Skrivcoachande samtal bidrar även till en intressant arbetsvardag med roliga möten.

Men, att läsa hela manus är lika roligt det. Ett utlåtande, att hitta in hur det kan utvecklas utifrån vad just det manuset behöver och se vad det strävar mot att bli, engagerar och utmanar. Berättelserna jag fått ta del av har blivit rätt många och alla har haft sina fina och unika egenskaper.

Att ta steget från att vara socionom och bli lektör och skrivcoach, det ångrar jag verkligen inte. Så nu hoppas jag på tre år till, och många fler, där jag får jobba med något av det bästa jag vet.

woman surrounded by sunflowers

Erbjudande för att fira 3 år!

Tre år det ska förstås firas. Förutom att jag själv tänker köpa något gott, vill jag förstås ge dig något.

Så, du som vill bli en fena på skrivhantverket och få en chans att komma någonstans med din idé och ditt manus, börja på det eller få det klart, du kan köpa skrivarkursen Skriv en roman, till halva priset nu i september!

Du får:

  • sju lektioner
  • en textinlämning
  • allt material i din inkorg
  • bonusmaterial med praktiska skrivråd

Dessutom väljer du själv när du vill börja, men för att ta del av erbjudandet behöver du köpa kursen nu i september. Erbjudandet är begränsat, så vänta inte för länge om du är intresserad.

För att läsa om kursen, upplägg och innehåll, är du välkommen att ta en titt på hemsidan. – KLICKA HÄR!

Pris med rabatt!

Med 50 procents rabatt betalar du inte mer än 1050! Ordinarie pris 2100 kr inkl moms.

Vässa och utveckla ditt manus – en workshop

Välkommen till ett webinar och en workshop där du får tips och konkreta verktyg för att vässa ditt bokmanus till nästa nivå.

Tisdag 4/10  kl. 18.00-19.30

KVÄLLENS INNEHÅLL:

  • Att skriva en välskriven roman.
  • Att på egen hand, och med hjälp, vässa innehållet.
  • Exempel och övningar.

FÖR INFO OM ANMÄLAN OCH BETALNING TRYCK HÄR

Vill du ha elva skrivtips som utvecklar ditt skrivande?

Du har väl inte missat att du kan klicka hem nyttiga skrivråd direkt till din inkorg? Perfekt att direkt eller att spara för när du har mer tid. Skriv in din mejladress för att få tipsen redan nu.

Du får alla skrivtipsen direkt! Och om de saknas i din inkorg, ta en titt i skräpposten.
Finns de inte där heller, mejla: info@helenaaskrivcoach.com

Processing…
Success! You're on the list.