Hitta skrivrutinen

Här hittar du idag ett skrivtips om att hitta skrivrutinen, ett spännande webinar och workshop. Och så kan du skriva upp dig för mitt Skrivtipsbrev! Allt för att inte missa några nyttiga skrivtips eller bra erbjudanden.

Skrivtipsbrevet

Skrivtipsbrevet får du ungefär en gång i månaden. Det innehåller bara nyttigheter om skrivande, som t.ex. om hur du kan utveckla ditt skrivande genom olika skrivråd, men även genom att du tar del av mina tjänster, små som stora.

Bearbetar…
Klart! Du är med på listan.

Hitta din skrivrutin

Det är bara genom att skriva som du kommer framåt. Så vad passar dig och din vardag? Vad orkar du? Hur ser ditt liv ut? När finns det tid att skriva och när kan du se till att det finns tid att skriva?

En del hittar in i en skrivrutin om en stund varje dag, en kvart, trettio minuter eller mer. Andra hittar en rutin för några timmar om helgen, eller ett par, tre pass per vecka. Märker du att den rutin du försöker skapa inte riktigt fungerar, vad behöver du ändra då?

Att skriva ska vara glädjefyllt och något du längtar till. Blir det ett måste och ett krav som gör dig stressad, då har något blivit fel. Då får du backa och se vad du kan ändra.

Ibland kan det ta ett litet tag att hitta in i vad som fungerar bäst för dig, och det är okej. I perioder har du mer ork och tid, och då kan skrivandet ta mycket plats i vardagen. Ibland är det inte så. Men oavsett, försök att se på din ork, din tid och ditt skrivande med vänlig blick. För vad skulle du säga till vännen som anser sig misslyckad när det inte blir som hen vill? Säg detsamma till dig. Lycka till nu!

Webinar och workshop

Webinar om att komma i mål med din bok. Den 2 mars håller jag och en annan lektör i ett webinar där du får praktiska tips och råd kring att komma vidare med ditt skrivande. Webinaret ingår i en serie workshops. Det passar dig som har kommit en bit på vägen i ditt skrivande. Du får råd, tips och handfasta knep för att skriva vidare och komma i mål med ditt skrivprojekt.

Innehåll:
Skriv färdigt – utmaningar i skrivandet och tips för att färdigställa din text/ditt bokmanus
Vässa innehållet: fokus på handling, konsten att berätta och att få till en riktigt bra början och ett starkt slut. Lektörens bästa tips när ditt manus är (nästan) klart.

När? Tisdag 2/3 kl. 18-19.30

Följ länken för att läsa mer och anmäla dig: Skrivfokus – olika workshops för författare och skrivsugna

Foto Suzy Hazelwood Pexels.com