writing, writer, notes

Bli klar med ditt bokmanus

Tröttnat på att inte komma någonvart? För dig som vill få ihop ditt bokmanus har jag en ny tjänst att börja hösten med. Som passar dig som känner att det är dags att bli klar med ditt manus OCH bli en fena på skrivhantverket. Nämligen…

Skrivkurs med skrivcoach!

Jag kan hjälpa dig att komma framåt genom att du får deadlines, nyttiga råd om skrivhantverket, övningar, samtal om text och feedback på det du skriver. Allt detta får du när du går kursen Skriv en välskriven roman med mig som skrivcoach.

I Skrivkurs med skrivcoach ingår följande:

→ sju lektioner av kursen Skriv en välskriven roman plus extramaterial

Du får studiematerial att läsa i din egen takt och som du kan spara för att titta i även när kursen är slut. I materialet ingår föreläsningstexter om skrivhantverket, studietips, skrivövningar och tips på hur du kan använda litteratur, tv-serier och poddar för att utveckla ditt skrivande. Samt vid kursens avslut, extramaterial.

Dessutom får du:
→ samtal om ditt skrivande och ditt skrivprojekt 3 – 5 gånger
→ feedback på din text vid tre tillfällen med inlämning av upp till totalt 3000 – 7500 ord
→ häftet Skrivnyttigheter med 10 sidor nyttiga råd om din skrivprocess, redigering och tips för när du börjar bli klar och redo att skicka till förlag
→  en utbildad och erfaren lektör och skrivcoach som hjälper dig att komma framåt med ditt bokmanus – och få ihop din skrivande vardag!

person writing on notebook
Photo J M Cameron Pexels.com

Du väljer alltså hur mycket text du vill lämna in, samt hur ofta du önskar samtal, genom att ta del av ett av paketen:

  • Litet paket Skrivkurs med skrivcoach – 3290 kr
    Du får tre textinlämningar upp till 1000 ord vardera plus tre samtal à 30 min. Sammanlagt kan du lämna in upp till 3000 ord.
  • Stort paket Skrivkurs med skrivcoach – 4990 kr
    Du får tre textinlämningar upp till 2500 ord vardera plus fem samtal à 30 min. Sammanlagt kan du lämna in upp till 7500 ord.

Delad skrivglädje…

Plus, eftersom delad skrivglädje är dubbel skrivglädje kan Skrivkurs med skrivcoach delas med en skrivvän. Då sparar ni båda en slant att ha över till annat skrivskoj.

  • Litet paket för två – 2850 kr per person
  • Stort paket för två – 4450 kr per person

Samtliga prisuppgifter uppges inklusive moms

Kursstart, anmälan och upplägg

Det är flexibel kursstart och du väljer själv när det passar dig att börja. Betalning görs via faktura och kursen börjar efter överenskommelse när jag tagit emot din betalning.

Tillsammans bestämmer vi datum för samtal och för textinlämning. Lämpligt är att börja med ett samtal och sedan göra textinlämning ungefär varannan vecka, t.ex. i kursens andra, fjärde och sjätte vecka, eller tredje, femte, och sjunde vecka. Även samtalen kan ligga ungefär varannan vecka.

Vid frågor eller anmälan, mejla: info@helenaaskrivcoach.com

Vill du ha ännu mer?

Och du, vill du ha ännu fler lektioner, ja hela tio stycken, och lämna in mer text och få längre samtal om ditt skrivande och ditt manus, ska du välja kursen Kom i mål med din bok. Då lämnar du in text vid fem tillfällen och upp till 3500 ord per gång. Och du får tre samtal à 45 minuter. Läs mer om innehåll, anmälan och pris genom att följa länken: Kom i mål med din bok!

anonymous person with binoculars looking through stacked books
Photo A Piacquadio Pexels.com

Skrivtips och erbjudanden

För att inte missa nyttiga skrivtips eller erbjudanden kan du prenumerera på inläggen, genom att anmäla din mejl nedan (se footern) eller så skriver du upp dig för Skrivtipsbrevet. På så vis får du goda råd om skrivande direkt i din inkorg. Och oroa dig inte för spam, du får mejl från mig ungefär en gång i månaden.

Ta gärna en titt i din skräppost om du saknar bekräftelsemejl efter anmälan.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Nu önskar jag dig en fin sommar och semester. Själv tar jag ledigt från era texter vecka 30 och hoppas på sol och bad. Och gott om tid för att beta av läshögen. Trevlig sommar!