woman sitting on gray chair while writing on table

11 skrivtips som utvecklar ditt skrivande

Vill du ha elva skrivtips som utvecklar ditt skrivande?

Du har väl inte missat att du kan klicka hem nyttiga skrivråd direkt till din inkorg? Perfekt att använda direkt eller att spara för när du har mer tid. Skriv in din mejladress så får du råd om skrivhantverket och din skrivprocess, sådant du bör undvika och hur du hellre bör göra. Lär dig av andras misstag och undvik vanliga fallgropar.

Du får alla skrivtipsen direkt! Och om de saknas i din inkorg, ta en titt i skräpposten.
Finns de inte där heller, mejla: info@helenaaskrivcoach.com

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Som skrivcoach och lektör kan jag hjälpa dig med:

Redaktörstjänst
Du hittar även redaktörsläsningar hos mig, det vill säga läsningar av manus som helst har lektörslästs och ska redigeras inför utgivning. För uppdrag som redaktör önskar jag göra en bedömning av ditt manus innan du väljer den tjänsten för att du ska få rätt hjälp.

Väntetid
Tänk på att jag ibland har fullt och det uppstår väntetid, så hör av dig i god tid om du vill anlita mig. Just nu har jag t.ex. fullt till slutet av augusti.

Om mig
Vill du veta mer om vem jag är och vad jag har för bakgrund och utbildning kan du läsa här.


Spontant tack från kund efter skrivcoachning:
”Stort tack för responsen! Den var verkligen mycket värdefull! Du ser sådant som jag inte ser och lyckas förmedla responsen på ett pedagogiskt sätt. Tack!
Patrik Thunholm, debuterar som författare i höst

sunglasses lying on a book and a blanket
Hoppas du har en fin sommar!